Snoei duidelijk: ''We willen nu jagen op Henk en zijn mannen''

1
Snoei duidelijk: ''We willen nu jagen op Henk en zijn mannen''

De Graafschap staat op dit moment op de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Mike Snoei staat vier punten achter op koploper SC Cambuur.

De Graafschap wist wel de derde periode te winnen. Snoei legt tegenover Voetbal International uit dat het behalen van de derde periode hem de bijnaam 'Meistermacher' heeft opgeleverd in Doetinchem. De uitleg maakt het nog leuker. "Ik ben voor het laatst kampioen geworden met Vitesse A1. Ja, dat is al een hele tijd geleden. Dat was met Theo Janssen, die toen nog een paar kilootjes lichter was."

Kampioen worden is nu het doel met De Graafschap, iets wat 'Meistermacher' Snoei erg graag zou willen. "Ik wil kampioen worden en ik ben niet de enige. In de kleedkamer na afloop haalden de spelers het al spontaan aan. Dat zegt veel over hun beleving. We willen nu jagen op Henk en zijn mannen (SC Cambuur, red.)."

De Graafschap kan ook tweede worden in de Keuken Kampioen Divisie en alsnog promoveren naar de Eredivisie. Dat weet aanvaller Daryl van Mieghem ook. "Als we als nummer twee promoveren, is het uiteindelijk ook goed natuurlijk, het feest zal ongetwijfeld net zo groot zijn", aldus Van Mieghem.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Mar 2020 om 16:22
    Deze man praat veel, maar zegt weinig. Als Cambuur doorgaat zoals het nu gaat en er spelers terugkomen van blessures, dan kan hij lang jagen.
vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›