''Niet eerlijk als Cambuur en De Graafschap zouden promoveren'' Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek'' ''Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club'' ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Hoedemakers langer bij Cambuur: ''Stabiele en betrouwbare factor''

VIDEO | Schouten komt met speciale boodschap voor supporters

0
VIDEO | Schouten komt met speciale boodschap voor supporters

Vanwege het coronavirus ligt het Nederlandse profvoetbal op dit moment helemaal stil. Normaal gesproken zal de Keuken Kampioen Divisie niet meer uitgespeeld worden, aangezien samenkomsten tot 1 juni verboden zijn.

Dit is natuurlijk ook een klap voor alle Eerste divisie-spelers, maar die laten ze toch van hun beste kant zien. In een filmpje van de Keuken Kampioen Divisie staan de kopstukken van de twintig clubs stil bij de getroffen supporters.

Ook worden de helden uit de zorg bedankt door de twintig kopstukken uit de Eerste Divisie. Onder andere SC Cambuur-aanvoerder Erik Schouten laat zich van zijn beste kan zien, door een boodschap achter te laten voor de fans van de Keuken Kampioen Divisie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›