De Jong denkt aan titelfeest in huis: ''Kus voor Diana, misschien wel meer''

SC Cambuur is mogelijk al kampioen door de gevolgen van het coronavirus is het nog maar de vraag of de Keuken Kampioen Divisie uitgespeeld gaat worden. Henk de Jong vindt het terecht als Cambuur 'gewoon' promoveert.

"Ik zat vannacht om vier uur 's nachts voor het raam een beetje voor me uit te kijken. Ik kon niet slapen. Ik kon alleen maar denken aan wat er momenteel op deze wereld aan de hand is. Het baart me zorgen, ook vanwege mijn baan en mijn club", legt De Jong uit in gesprek met Omrop Fryslan.

Volgens de oefenmeester is het duidelijk wie er moet promoveren. "Wie er moet degraderen, daar brand ik mijn vingers niet aan. Maar de KNVB moet indien nodig de ploegen aanwijzen die Europa in gaan én de ploegen die gaan promoveren. En dat moeten Cambuur en mijn oude club De Graafschap zijn: het zou zwaar onterecht zijn als dit niet gebeurt."

"Als het nieuws doorkomt, vieren we het gewoon thuis. Dan krijgt Diana (de vrouw van De Jong, red.) een dikke kus. En misschien wel meer, hahaha", lacht De Jong hardop.

Lees meer:
0 reacties