''Niet eerlijk als Cambuur en De Graafschap zouden promoveren'' Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek'' ''Ik vrees dat heel wat supporters zich kapot schamen voor hun club'' ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' Hoedemakers langer bij Cambuur: ''Stabiele en betrouwbare factor''

Breij over supporters: ''Er kwam zoveel geluid uit het uitvak''

0
Breij over supporters: ''Er kwam zoveel geluid uit het uitvak''

Michael Breij kwam afgelopen winter over van FC Groningen. De linksbuiten heeft sindsdien al veel indruk gemaakt bij de Leeuwarders. De 23-jarige middenvelder geniet van de support die hij en zijn teamgenoten krijgen.

De aanvaller werd gevraagd wat tot nu toe zijn mooiste uitwedstrijd is bij SC Cambuur. "Je zal het niet geloven, maar dan kies ik toch de uitwedstrijd tegen Jong AZ als mooiste uitwedstrijd", zo vertelt Breij in gesprek met AwaydaysNL. "Als supporter is dit echt geen leuk duel om heen te gaan. Er is weinig tot geen sfeer, maar dan gaan ze toch met z’n allen naar Wijdewormer."

"Ook nog eens in een bizar uitvak, maar ze stonden echt achter het team", vervolgt Breij. "Er kwam zoveel geluid uit het uitvak en na de wedstrijd een feestje met de spelers en supporters samen. Dat is voor mij echt prachtig om te zien. Ik scoorde die wedstrijd ook nog de 0-3 en om dan al die blije gezichten te zien na de goal is echt prachtig om mee te maken", aldus Breij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!