Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek''

0
Gözübüyük floot wedstrijd bij Cambuur: ''Ik werd gewoon helemaal gek''

Serdar Gözübüyük is uitgegroeid tot een degelijke Nederlandse scheidsrechter die ook op internationaal niveau zijn mannetje staat, met wedstrijden in de Champions League. Toch blijft de scheidsrechter zich nederig opstellen.

"Ik was dit jaar bij SC Cambuur tegen FC Volendam. Juist bij dat soort wedstrijden wil ik mij bewijzen, want dan gaan mensen zeggen: ''Hij was bij Manchester City, dan bij Ajax tegen Feyenoord, hoe voelt zich te goed ofzo.'' Nee, doe mij maar juist wat lagere wedstrijden, dan kunnen we knallen. Dan maakt het voor mij niet uit", vertelt de scheidsrechter bij het programma 'Bij Andy in de auto'.

"Oké, er zit zeker een verschil tussen een Manchester City of Cambuur qua ambiance en qua voetbal, maar de regels blijven hetzelfde", vervolgt Gözübüyük. "Ik moet eerlijk zeggen dat die wedstrijd tussen Cambuur en Volendam gewoon echt een leuke wedstrijd was. Je kan het alleen niet vergelijken met Ajax tegen Feyenoord of Manchester United waar miljoenen mensen naar kijken."

"Het is belangrijk dat ik niet arrogant ben, want dat soort wedstrijden zijn gewoon fucking moeilijk. Die keepers van Cambuur en Volendam schopten alleen maar lange ballen, ik werd gewoon helemaal gek. De meeste clubs bouwen van achteruit op, maar zij trapten alleen maar lange ballen. Ik dacht: "Fuck, daar gaan we weer", aldus Gözübüyük.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›