Cambuur-fan: ''Mensen die vragen waar ik in vredesnaam mee bezig ben''

0
Cambuur-fan: ''Mensen die vragen waar ik in vredesnaam mee bezig ben''

Vanwege het coronavirus ligt het Nederlandse profvoetbal op dit moment helemaal stil. In de Keuken Kampioen Divisie wordt er niet meer gevoetbald, en is het ook nog altijd onduidelijk of Cambuur direct promoveert naar de Eredivisie. Daar bedacht supporter Michel Tilma uit Leeuwarden wat op.

Tilma maakte van de laatste twee wedstrijden van Cambuur gewoon een online verslag op Twitter. Dankzij zijn wedstrijdverslagen wisten de Leeuwarders 0-2 te winnen bij Go Ahead Eagles, werd er thuis met 4-1 van NAC gewonnen en werd FC Eindhoven met maar liefst 6-1 verslagen.

"Er zijn wel mensen die hebben gevraagd waar ik in vredesnaam mee bezig was, maar ik doe het voor de mensen die het ook leuk vinden", zo vertelt Tilma in gesprek met het Friesch Dagblad.

Voor de thuiswedstrijd met NAC Breda van 13 maart kwam hij met dit idee. "Ik verveelde me die avond stierlijk thuis en voor de gein plaatste ik op Twitter dat het duel was begonnen en dat Mühren meteen had gescoord. Ineens begonnen mensen te reageren. Vanuit daar ontstond bij mij het idee om maar verslag te doen van die hele wedstrijd."

Tilma verwacht niet dat het Keuken Kampioen Divisie-seizoen wordt afgemaakt. "Op deze manier zal het seizoen nooit echt als afgemaakt voelen. Ook niet bij een kampioenschap op Twitter", aldus Tilma.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›