Derksen sneert: ''Iedere dag een vergadering, maar er komt niets uit!''

0
Derksen sneert: ''Iedere dag een vergadering, maar er komt niets uit!''

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor Mattijs Manders, de huidige voorzitter van de Eredivisie CV. Momenteel leidt hij het overleg met de clubs over de afwikkeling van het huidige seizoen, maar volgens De Snor zit er maar weinig schot in de zaak.

"Ze hebben iedere dag een vergadering, met zijn allen intelefoneren, dat gaat dag in dag uit door. En er komt niets uit!", zegt Derksen aan tafel bij Veronica Inside. Hij krijgt bijval van sportmarketeer Chris Woerts. "Waar de clubs behoefte aan hebben, is duidelijkheid, een richting: neem een besluit. Een goed besluit of een slecht besluit, maar neem een besluit."

De afwachtende houding is een doorn in het oog bij de betaald voetbalclubs. "Dat zorgt voor irritatie bij de clubs. Zij willen door, plannen maken. Wat moeten we doen als de competitie stopt? Wat moeten we doen als we de competitie afmaken? Geef ons duidelijkheid. Die calls in de middag duren heel lang, maar er zijn weinig clubs aan het woord. Het is eenrichtingsverkeer en de clubs vragen elke keer maar één ding: neem een besluit. Maar dat wordt maar vooruit geschoven...", vult Woerts aan.

Toen Manders nog bij Graydon werkte, schoof hij soms aan in de uitzendingen van Voetbal International, de voorloper van Veronica Inside. "Zijn baas betaalde daar vijfduizend euro per avond voor, dat hij hier onzin uit mocht kramen. Maar we hebben hem nooit op één rullevante opmerking kunnen betrappen", aldus Derksen, die hem daarna wegzette als het 'Graydon-mannetje'. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›