Bouman: ''Het zou natuurlijk ook geweldig zijn voor de supporters''

Daniël Bouman is sinds juli 2019 speler van SC Cambuur. Op dit moment loopt hij stage bij een Australische club, het land waar hij ook interlands voor mag spelen.

Ondanks dat Bouman geen speeltijd krijgt bij Cambuur, hoopt hij dat ze promoveren. "Ja, dat zou natuurlijk geweldig zijn", zo vertelt Bouman in gesprek met het Dagblad van het Noorden.

"Vanaf het voorseizoen trainen wij elke dag keihard. Iedereen geeft elke training 100 procent, waardoor het niveau van het team maar omhoog blijft gaan. Ik denk dat je dat wel in onze manier van voetballen terug kunt zien. Wij verdienen het om te promoveren en het zou natuurlijk ook geweldig zijn voor de supporters die ons elke wedstrijd steunen."

Bij Cambuur was er geen perspectief meer voor Bouman. "Ik had van Cambuur te horen gekregen dat ik mocht uitkijken naar een andere club. Australië is dan voor mij een vrij logische stap, omdat ik hier ben opgegroeid en international ben. Ik liep stage bij een club op het hoogste niveau, maar ik mag niet zeggen welke. Dat wil de club niet."

"Die stage liep op zich prima, maar nu ligt alles stil en is het allemaal onzeker. Er zijn meer clubs waar ik waarschijnlijk wel terecht kan, maar het wachten is op het einde van de crisis. Ik train nu zo veel mogelijk voor mezelf. Van Cambuur, dat nog steeds mijn salaris betaalt, kreeg ik trainingsschema’s mee en die volg ik", aldus Bouman.

Lees meer:
0 reacties