'Voel mij niet te groot om nog een jaar Eerste Divisie te spelen''

Spits Robert Muhren legt zich neer bij de uitspraak van de rechter om Cambuur en De Graafschap niet te laten promoveren. De topscorer van dit seizoen zou ook nog graag nog een jaar bij de club uit Leeuwarden blijven.

"Het was wel te verwachten moet ik zeggen, maar dan nog is het erg teleurstellend", vertelt Muhren over de uitspraak in gesprek met FOX Sports. Voor de spits is het geen probleem om volgend jaar opnieuw in de Keuken Kampioen Divisie te moeten spelen. "Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad. Ik voel mij niet te groot om nog een jaar in de Eerste Divisie te spelen."

"Ik weet dat ik hier gewoon elke week met plezier voetbal.", vervolgt Muhren. "We hebben dit jaar wel laten zien dat we heel goed voetbal kunnen spelen. Voor de fans is dat natuurlijk ook fantastisch. Ik zeg geen nee tegen een nieuwe periode bij Cambuur."

De competitie is ongeldig verklaard, maar Muhren zal dit jaar niet snel vergeten. "Die mooie doelpunten van mij gaan niet weg. Gelukkig hebben we de beelden nog. Volgens de rechter ben ik ook geen topscorer geworden, maar voor mijzelf ben ik dat wel geworden en daar ben ik heel trots op. Het is natuurlijk een memorabel jaar geweest en ik geloof dat we hier over twintig jaar nog wel over spreken", aldus Muhren.

???? | Topscorer Robert Mühren heeft het duidelijk naar zijn zin bij @SCCambuurLwd:

"Ik voel me helemaal niet te groot om nog een jaar in de Keuken Kampioen Divisie te spelen."

Hele interview ????https://t.co/3xrj4DcyXb pic.twitter.com/ZkTg0PNZGj

— FOX Sports (@FOXSportsnl) May 15, 2020
Lees meer:
0 reacties