Booy blikt realistisch vooruit: ''Heel veel spelers vallen nu af''

1
Booy blikt realistisch vooruit: ''Heel veel spelers vallen nu af''

Technisch manager Foeke Booy baalt flink van de uitspraak van de rechter. Booy begon al in oktober met het maken van de Eredivisie-plannen, aangezien de club er toen ook al zo goed voor stond in de Keuken Kampioen Divisie. 

"Al dat werk kan nu de prullenbak in", zegt Booy in gesprek met Omrop Fryslan. "Heel veel spelers vallen nu af, omdat ze geen eredivisie gaan spelen. En de middelen zijn beperkter geworden, vanwege corona en het niet-promoveren. Het gaat dubbelop."

Booy verwacht dat hij nog wel even een tijd nodig heeft om deze uitspraak te verwerken. "Het is een grote teleurstelling dat we de allerbelangrijkste wedstrijd hebben moeten spelen in de rechtbank. We hebben dit seizoen bijna alles gewonnen, maar nu hebben we een dikke nederlaag geleden", aldus Booy.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 May 2020 om 08:14
    Booy geeft aan dat er veel spelers zijn die afvallen. Is dat wel zo? Ik denk dat veel spelers eieren voor hun geld gaan kiezen omdat ze niet overal zomaar meer/weer terecht kunnen. Er staan clubs op omvallen en dat telt ook voor de eredivisie. Natuurlijk zal het moeilijk worden, maar niet onmogelijk lijkt mij om weer een elftal op de been te brengen dat weer mee gaat tellen voor het kampioenschap.