''Daarom verdient SC Cambuur een royale financiële compensatie''

0
''Daarom verdient SC Cambuur een royale financiële compensatie''

Vele Nederlandse clubs zijn begonnen met de verkoop van seizoenkaarten, ook al weet niemand wanneer er weer met supporters gevoetbald kan worden. Met speciale acties hebben clubs als FC Twente en FC Groningen al flink wat seizoenkaarten weten te verkopen.

FC Twente gaf fans die hun seizoenkaart verlengden een broodje beenham cadeau. FC Groningen heeft de actie #laatonsweereensjuichen gelanceerd, waar ook oud-FC Groningen-spelers, zoals Virgil van Dijk en Luis Suarez, aan meehelpen. Columnist Willem Vissers ziet dat clubs in deze tijd moeten zien te overleven, ook al moet dat dan met speciale supportersacties.

"Overal zijn initiatieven, op elk niveau", schrijft Vissers in De Volkskrant. "De overlevingsstrijd is een zaak van het hart. Ook daarom verdienen de volksclubs Cambuur Leeuwarden en De Graafschap een royale financiële compensatie, nu ze het kort geding tegen de KNVB verloren om als koplopers van de afgebroken competitie te mogen promoveren naar de eredivisie. Wetende dat geld de zielenpijn alleen zal verlichten", aldus Vissers.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!