Kritiek op De Jong: ''Heeft de instelling van een padvinder''

0
Kritiek op De Jong: ''Heeft de instelling van een padvinder''

Analist Johan Derksen is nog altijd niet te spreken over het 'kinderlijke' gedrag van Cambuur-trainer Henk de Jong. De voormalig speler van de Leeuwarders vindt dat De Jong 'de instelling van een padvinder' heeft.

"Ik ben erg geschrokken van het kinderlijke, niveauloze gedrag van de trainer van Cambuur en die directeur van De Graafschap", vertelt Derksen afgelopen vrijdag bij Veronica Inside. "Die hebben zich helemaal door emoties laten leiden."

De Jong gaf aan graag nog iets tastbaars te ontvangen, aangezien Cambuur zo'n knap seizoen heeft gedraaid en naar alle waarschijnlijkheid ook kampioen was geworden. "Het is zo onrealistisch om dat te denken. Henk de Jong heeft de instelling van een padvinder", meent Derksen.

"Het hoort ook bij leiders, als trainers en bestuursleden dat ze zich kunnen beheersen", vervolgt de analist. "De Jong blijft maar met sentimentele verhalen komen, daar koop je niets voor." Presentator Wilfred Genee weet dat De Jong, omdat Cambuur niet promoveert, een aantal bonussen misloopt. "Bonussen en premies vind ik niet lullig, als je ziet hoe de horeca en andere sectoren er voor staan. Dan vind ik de bonus van Henk de Jong niet zo interessant", aldus Derksen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!