De Graaf over supporters: ''Hoe meer dat doen, hoe beter voor de club''

0
De Graaf over supporters: ''Hoe meer dat doen, hoe beter voor de club''

Aanstaande maandag hebben SC Cambuur en De Graafschap een gesprek met de KNVB, waarin er gesproken zal worden over een financiële compensatie. De Leeuwarders hadden al eerder berekend dat de uitspraak van de rechter de club een tekort van 1,5 miljoen euro oplevert.

"Dat is de schade die je min of meer lijdt doordat we toch al keuzes hebben gemaakt richting de eredivisie", zegt algemeen directeur Ard de Graaf in gesprek met de Leeuwarder Courant. Tot maandag zal Cambuur zeker niet in hoger beroep gaan tegen de uitspraak van de rechter. "We gaan eerst in gesprek om te zien of we tot iets kunnen komen. We weten waar we naartoe willen, maar dat zal maandag nog wel niet met een handdruk worden bezegeld."

Binnenkort start de de nieuwe seizoenkaartcampagne. Ook moet er nog besloten worden wat er gaat gebeuren met de compensatie voor fans. "We krijgen wel signalen dat supporters willen afzien van compensatie voor de wedstrijden die niet doorgingen", zegt De Graaf. "Hoe meer dat doen, hoe beter voor de club. We hebben de supporters en sponsors hard nodig in deze crisis. Maar we bieden die compensatie wel aan, want daar hebben ze recht op."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!