De Graaf duidelijk: ''Dan houdt het voor iedereen een keer op''

0
De Graaf duidelijk: ''Dan houdt het voor iedereen een keer op''

SC Cambuur-directeur Ard de Graaf kan de supporters verzekeren dat de club op dit moment niet op omvallen staat. De algemeen directeur weet dat het lastige tijden zijn voor de club, maar is extra trots op de eenheid die de club met de achterband voelt.

"Wij vallen niet om. Zeker niet als eerste", zegt De Graaf in gesprek met Voetbal International. "Ook wij maken gebruik van het overheidspakket. Cambuur zit een beetje in een dubbel abnormale situatie en we hebben dan ook flinke tikken gehad. Het voetbal ligt stil, maar we waren ook al met volgend seizoen bezig. Met bouwen aan een Eredivisie-ploeg."

De Graaf weet dat de club dubbelhard is geraakt, aangezien ze niet mag promoveren. "Maar iedereen heeft ook kunnen zien wat deze club losmaakt. We hebben een meer dan loyale achterban van supporters en sponsors. En ja, als we tot 1 januari 2021 of een heel seizoen niet met publiek kunnen spelen, dan houdt het voor iedereen een keer op. Maar wij vertrouwen erop dat we hier samen uit gaan komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›