Zaakwaarnemer Mühren: ''Dat speelt zeker een rol bij Robert''

0
Zaakwaarnemer Mühren: ''Dat speelt zeker een rol bij Robert''

Robert Mühren heeft al aangegeven dat hij graag bij SC Cambuur zou willen blijven, ook al is dat in de Keuken Kampioen Divisie. Het laatste nieuws is alleen dat zijn Belgische werkgever, Zulte Waregem, hem niet opnieuw wil uitlenen, maar per se wil verkopen. Saoedi-Arabië zou al een optie zijn voor de spits.

Mührens zaakwaarnemer Martin van Ophuizen snapt dat de spits nog een niet afgeronde missie heeft in Leeuwarden, aangezien de club niet is gepromoveerd dit seizoen. "Dat speelt zeker een rol bij Robert", zegt Van Ophuizen in gesprek met de Leeuwarder Courant.

"Cambuur was op weg naar de eredivisie. Dat had ook Robert graag willen voltooien", weet Van Ophuizen. "Of Cambuur daardoor een streepje voor heeft? Nou, dat heeft de club sowieso, want hij had een prachtig en goed seizoen."

Wil de spits per se in Nederland blijven? "Als je nu vraagt: wil hij naar Saoedi-Arabië? Nee", zegt Van Ophuizen. "Maar laten we eerlijk zijn. Stel, een club uit dat land belt morgen op en zegt: hij kan hier een halfjaar tekenen en verdient 5 miljoen euro netto. Tja, dan zouden jij en ik het ook doen waarschijnlijk", aldus de zaakwaarnemer van Mühren.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›