De Graaf: ''Moeten nu met zijn allen deze flinke hobbel gaan nemen''

Het nieuwe Cambuurstadion heeft opnieuw vertraging opgelopen, want de verwachting is nu dat er pas in 2022 voor het eerst in het nieuwe stadion gespeeld kan worden. Algemeen directeur Ard de Graaf weet dat er op een aantal punten nog steeds geen akkoord ligt.

"De gemeente wil duidelijkheid op een aantal punten", vertelt De Graaf in gesprek met Voetbal International. "Onder andere over een akkoord tussen de ontwikkelaar en financiers, daarnaast hebben wij nog een discussie met de ontwikkelaar over wat wij moeten betalen en wat wij daarvoor terugkrijgen."

"Het vraagstuk komt niet uit de lucht vallen, dat heeft er altijd al gelegen, maar het is lang doorgeschoven", vertelt De Graaf. "We moeten nu met zijn allen deze flinke hobbel gaan nemen. Voor de zomer nog, want het moet nu wel dóór. Lukt dat niet voor de zomer, dan krijgen we met nog meer vertraging te maken. Daar zitten we echt niet op te wachten."

De Graaf weet dat de verhuizing naar het nieuwe Cambuurstadion niet te lang moet duren, aangezien het huidige stadion in blessuretijd leeft. "Zolang we een veiligheidsverklaring krijgen, kunnen we hier blijven spelen. Maar laten we duidelijk zijn: het wordt er niet beter op. We moeten het tot de verhuizing met hangen en wurgen zien vol te houden", aldus De Graaf.

Lees meer:
0 reacties