Van der Gijp woedend op Genee: ''Dit komt niet meer goed''

2
Van der Gijp woedend op Genee: ''Dit komt niet meer goed''

René van der Gijp is woedend op Wilfred Genee. Van der Gijp is niet gediend van de houding van Genee in de uitzending van Veronica Inside, die maandagavond volledig gericht was op de racistische uitspraak die van Johan Derksen. Zo vertelt hij openlijk in het programma RTL Boulevard.

''Johan en ik wisten allebei niet dat Wilfred ons voor het Joegoslavië-tribunaal zou zetten. Ik heb niet zo’n zin om hem aan het lijntje te krijgen, op dit moment. Wat moet je daarmee? Ik bedoel, twaalf jaar. Je bent godverdomme een team, man. We hebben alles met dat programmaatje gewonnen wat er te winnen viel. En dan ga jij in een uitzending die cruciaal is voor in dit geval Johan hem openlijk afvallen? Hoe slecht kun je zijn? Hoe slecht kun je zijn?''

Van der Gijp voegt daar aan toe: ''Ik ben zo teleurgesteld in dat ventje. Johan was na tien seconden weg, ik na twintig seconden. Maar we hebben het wel via de mail en de app kenbaar gemaakt. Ik denk dat Genee hier toch heel erg verkeerd aan heeft gedaan. (...) Ik laat mij nóóit meer door Genee een zin uitspreken die hij ontlokt. Dat zal ik nooit meer doen. Je bent zo op je hoede, nu. Dat wordt een totaal ander soort programma. En als Johan dan ook nog met een zak aardappels van vier kilo naar Hilversum rijdt, dan moet je gewoon zeggen: jongens, dit heeft geen zin meer.''

''Dit komt niet meer goed'', benadrukt Van der Gijp. ''Wij hebben een contract met John de Mol. Maar als wij De Mol uitleggen dat het zo niet verder kan, dan is De Mol de laatste die zal zeggen: 'Ik houd je aan je contract' Het programma zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Jun 2020 om 19:33
    Volledig mee eens!!! Genee heeft z'n eigen glazen ingegooid. Een nieuwe presentator voor VI heeft zich in feite al aan gediend. Sterker nog hij heeft zelfs openlijk gesolliciteerd in VI van 10 december 2018 : Frank Kramer. Ik heb me werkelijk rot gelachen om deze hilarische aflevering. "Je hebt een man voor je, goeie ontwikkeling welbespraakt, als voetballer geslaagd niet geslaagd, niet interessant. Die zou aan tafel voor balans kunnen zorgen, voor balans en de goeie sfeer" Johan vroeg nog aan Frank zou je ook kunnen presenteren?? Het is ongelofelijk dat wat Frank Kramer zei nu allemaal uitkomt : "dit programma is in verval" en "Jullie gaan jullie eigen ondergang tegemoet" en helaas het programma is ook in verval met nadruk op de laatste aflevering. Wat Johan terecht zei het was een k*t uitzending. En ik hoop dat "jullie gaan jullie eigen ondergang tegemoet" niet uit komt en dat Talpa Frank Kramer gaat benaderen en dat Frank Kramer toe hapt. Hij is de enige persoon op de juiste plaats gevoel voor humor mooie stem en zal ook wel vele kostelijke verhalen hebben over zijn voetbal loopbaan. Dat met Genee komt niet meer goed die kan het niet meer presenteren omdat wat Rene terecht zei "dan ben je ongeloofwaardig". Het is echt te hopen dat dit hilarische programma blijft bestaan, het is een goeie kopie van het hilarische auto programma Top Gear.
  • 24 Jun 2020 om 08:12
    Heel triest om te kijken hoe dhr. Genee zijn programma probeerde te redden door Derksen te laten vallen als een baksteen. In totaliteit gaat dit allemaal te ver. Door een onhandige grap (verkeerde moment) wordt Derksen neergezet als een racist. Door alles wat maar een andere kleur of buitenlander heeft neergesabeld. Hier komt de vrijheid van meningsuiting op het spel te staan. Alles wat er nu op TV gezegd gaat worden over gekleurde mensen zal gezien gaan worden als racisme. Vaak ben ik het ook niet eens met Derksen. Dat mag en kan. Het Nederlands elftal, te zielig voor woorden. Als die Depay of Wijnnaldum een beetje lef hebben, gaan ze zelf bij dat programma zitten en uiten ze daar hun onvrede. Dan hadden ze meer respect gekregen dan nu een beetje op afstand te gaan reageren of via FB, Derksen de gek aan te steken (Depay). Want dat is een ongelooflijk zielig mannetje, alleen dat heeft hij zelf nog niet in de gaten. Het werkelijke probleem is niet Derksen of Zwarte Piet, maar is een pandemie, wat al honderden jaren speelt en wat je niet oplost door Derksen te slachtofferen. Zou wel goed zijn dat er een breedte discussie gaat ontstaan waar de echte problemen worden gaan besproken en waarin iedere cultuur wordt besproken en niet alleen de blanke/witte mens. Mensen kom tot bezinning. Over 3 maanden staan we weer te juichen voor iedere gekleurde medemens die een doelpunt maakt, want dan zijn we alles weer vergeten.
vrijdag 25 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›