Weijkamp gaat al 40 jaar naar Cambuur-stadion: ''Ik moet er altijd zijn''

0
Weijkamp gaat al 40 jaar naar Cambuur-stadion: ''Ik moet er altijd zijn''

Jan Weijkamp komt in totaal al veertig jaar bij SC Cambuur en heeft door de jaren heen vele legendarische wedstrijden meegemaakt en grote spelers zien komen en gaan. Ook komend seizoen is hij er weer bij.

"Ik was eerst een echte amateurvoetbal-liefhebber, maar de laatste tien jaar echt alleen SC Cambuur", zegt Weijkamp in gesprek met Cambuur TV. "Dat is echt op nummer 1 gekomen. Dat komt misschien ook wel door mijn zoon, die hier werkt. Altijd Cambuur en mijn vrouw al helemaal. Wij gaan hier altijd heen."

Weijkamp herinnert zich lang niet alles mee. "Je moet me niet alles meer gaan vragen, want ik heb al zo veel meegemaakt hier", vervolgt Weijkamp. "Cambuur-Utrecht was het meest legendarisch (4-3, winst red.). Dat was echt geweldig. Dat was een uitje. Ik moet er altijd bij zijn. Het is heel relaxed allemaal."

"Ik kom nu echt bij Cambuur voor Mühren, maar die kan er ook een jaar helemaal niets inschoppen. Dat kan ook zo maar. Als hij maar blijft. Wij zijn er in ieder geval wel weer bij volgend seizoen", besluit Weijkamp.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›