SC Cambuur verlengt met sponsor: ''Volste vertrouwen in de club''

0
SC Cambuur verlengt met sponsor: ''Volste vertrouwen in de club''

SC Cambuur heeft het contract van Airpress verlengd. De rugsponsor blijft daardoor ook volgend seizoen op het tenue van de Leeuwarders staan. Beide partijen zijn content met de verlenging.

"Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor de club en het zegt ook veel over Airpress. Al vele jaren zijn ze een zeer betrokken partner van de club en daar zijn we enorm trots op. Al onze tenuesponsoren hebben inmiddels verlengd en dat is zeker in deze tijd iets heel bijzonders. Die steun en saamhorigheid zijn de bouwstenen voor de sportieve revanche die we komend seizoen willen nemen", zegt directeur Ard de Graaf op de officiële clubsite.

Ook Ubbo Dotinga, financieel directeur van Airpress, vindt het mooi dat dit statement is gemaakt. "Ons motto is niet voor niks: 'Winnaars geven nooit op en mensen die opgeven winnen nooit' daarom voelen we ook de verbondenheid met SC Cambuur. Ondanks de teleurstelling over de afloop van het voetbalseizoen zullen ze hetzelfde motto voor het komende seizoen hebben. Wij hebben in elk geval het volste vertrouwen in de club", besluit Dotinga.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›