Genee gaat compleet uit zijn plaat nadat camera's uit gaan'

De crisis rondom Veronica Inside duurt voort. Wilfred Genee heeft het momenteel zwaar en wordt van alle kanten aangevallen vanwege zijn gedrag tijdens de fel bekritiseerde aflevering van Veronica Inside.

Bij het programma Op1 is Genee buiten de zendtijd om zijn temper totaal verloren, zo weet Jan Roos. "Ik heb wat bronnen geraadpleegd, want de vraag was natuurlijk: wat gebeurde er nou na die uitzending? De naborrel is er nooit geweest", stelt hij in RoddelPraat. "Er waren een beetje weinig mensen op die naborrel, want niet iedereen was tevreden over die uitzending."

Zo citeert Roos een van zijn bronnen. "Jeroen Pauw vroeg aan Wilfred: 'Wil jij nog wat zeggen?' En daarop begon hij een verhaal, dat we niet gehoord hebben, want toen ging het geluid uit. Hij begon toen het verhaal: 'Jij maakt godverdomme met mij een afspraak hier om in jouw programma te komen en jij hebt je helemaal niet aan die afspraak gehouden.' Het is een schreeuwverhaal geworden daar aan tafel met het publiek er nog omheen. Het is nog een tijdje doorgegaan. Het is jammer dat het niet is uitgezonden, want Genee is volledig uit zijn plaat gegaan daar."

Ook Dennis Schouten kreeg het zwaar te verduren. Genee was op zijn zachtst gezegd ontevreden over hem. "Hij is voor mij gevlucht. Ik heb Wilfred een app gestuurd en hij vindt dat ik hem heb afgevallen in het interview met Gijp en Johan, omdat ik hen liet raaskallen zonder het voor Wilfred op te nemen. (…) Ja, ik weet niet of dat mijn rol is om dat te gaan doen. Daarom wilde hij nu niet een hart onder de riem van mij."

Lees meer:
0 reacties