Update: Cambuur oefent tegen ONS Sneek; 250 supporters zijn welkom

0
Update: Cambuur oefent tegen ONS Sneek; 250 supporters zijn welkom

Sportverslaggever Andor Faber laat via Twitter weten dat SC Cambuur aanstaande donderdag haar eerste oefenwedstrijd speelt tegen de amateurs van ONS Sneek, en dat het duel live wordt uitgezonden.

Het oefenduel tussen de Leeuwarders en de Snekers wordt donderdag live uitgezonden op de website en via de app van de regionale zender Omrop Fryslan. Het oefenduel tussen Cambuur en ONS Sneek begint om 20.00.

Update: In eerste instantie mochten er geen supporters aanwezig zijn bij de wedstrijd tussen Cambuur en ONS Sneek, maar na 'constructief overleg' met de lokale autoriteiten mogen 250 supporters bij de wedstrijd in het Cambuurstadion aanwezig zijn.

"Omdat het onmogelijk is om te voldoen aan de vraag voor deze wedstrijd is de verkoop alleen voor seizoenkaarthouders (seizoen 2020/2021) en is het maximum 1 kaart per seizoenkaarthouder", zo klinkt het op de clubwebsite van Cambuur.

"De verkoop start morgenochtend (8 juli) om 10.00 uur en is alleen online. De beschikbare kaarten zijn na het inloggen te vinden in vak 7 en op het e-ticket is alle praktische informatie te vinden." Donderdag 16 juli staat er opnieuw een oefenwedstrijd gepland, dan tegen Harkemase Boys.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›