Stevens positief: ''Ik denk dat dat zeker een kracht gaat zijn"

0
Stevens positief: ''Ik denk dat dat zeker een kracht gaat zijn"

De 28-jarige Sonny Stevens is met zijn SC Cambuur op trainingskamp in Epe. In een interview met Omroep LEO Middelsé gaat de doelman in gesprek over het nieuwe seizoen.

Uiteraard hangt de teleurstelling nog in de lucht van het niet promoveren naar de eredivisie. "De teleurstelling is super groot, voor iedereen. Al helemaal in het begin als je dat krijgt te horen. Dat dit zou gebeuren had niemand verwacht."

SC Cambuur mag het nieuwe seizoen openen tegen NEC. De club uit Nijmegen is flink aan het versterken, zo ziet ook Stevens. "Dat is gelijk een zware pot. Volgens mij zijn zij ook wel redelijk aan het inkopen. NEC is gewoon een grote ploeg, zeker een lastig duel."

Het voordeel voor de club uit Leeuwarden ligt in het feit dat het fundament van de selectie van vorig seizoen er al ligt. "We kunnen nu verder voortborduren. Je hebt bepaalde automatisme en dat kan je verder gaan uitbouwen. Ik denk dat dat zeker een kracht gaat zijn, aan het begin van het seizoen zeker als andere teams nog aan het bouwen zijn", aldus Stevens.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›