De Jong realistisch: ''Dat is momenteel even niet mogelijk''

0
De Jong realistisch: ''Dat is momenteel even niet mogelijk''

SC Cambuur is op trainingskamp in Epe en werkt hard aan de fitheid van de spelers. Trainer Henk de Jong is blij met de fase waarin zijn groep momenteel zit.

"We hebben het hier voortreffelijk naar ons zin. De omstandigheden zijn geweldig, het gaat mij echt om de velden. Dat is echt speciaal", zegt De Jong voor de camera's van Cambuur TV. "We zetten de boel op scherp. En dat moet ook, want je komt uit een soort vakantiemodus van zes maanden."

De competitiestart komt langzaamaan in zicht voor SC Cambuur. "De competitie begint over vier a vijf weken. Dan moeten we er klaar voor zijn. Er wordt geen rekening gehouden met dat we bovenaan stonden. Dat is allemaal weg, echt weg. Dus het begint op nul, het komt ons niet aanwaaien. Maar het gaat vooral om de uitvoering, maar bepaalde dingetjes gingen wat losser. Dat hoeft ook niet anders, maar er moet nu strijd komen. We mogen niet akkoord gaan met op de bank zitten."

"We hebben er een stuk of wat rondlopen, die waardevol voor de club zijn. Vooral voor het team. We hebben een goede selectie. We weten hoe we gaan spelen, dus dat mag geen belemmering worden", vervolgt De Jong. "We willen strijd erin houden. Financieel kunnen we niks doen en dat hoeft ook niet. We willen soms wel wat nieuwigheid in de groep, maar dat is momenteel even niet mogelijk", besluit De Jong.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›