Schepers blikt terug: ''Ging op stap, kreeg vriendinnetjes, at ongezond''

Bob Schepers kwam op vroege leeftijd bij SC Cambuur en was op zijn zeventiende dichtbij een overstap naar Everton. Vervolgens moest hij bij Jong FC Groningen aan de bak en dat deed de aanvaller weinig goeds.

"Ik voelde me een soort van te goed om op maandagavond met de beloften te voetballen", blikt hij terug in gesprek met Voetbal International. "Terwijl ik daar zelf ook hartstikke slecht speelde. We trainden op een heel oud complex. Daar voelde ik me ook niet fijn. Ik was te gevoelig voor de omstandigheden, eigenlijk."

Schepers vervolgt: "Ik ging op stap, kreeg vriendinnetjes, at ongezond. Eerder kookte mijn moeder altijd voor me. Nu woonde ik in een buurt met honderd kebabzaken. Ik heb er veel van binnen gezien. Normale dingen voor veel jongeren, maar niet zo handig als je profvoetballer wilt worden."

"Het is ook een wisselwerking: als het lekker liep, voelde ik nooit zo de behoefte wat anders te zoeken. Ik heb misschien ook wel te weinig begeleiding gevraagd en gekregen", aldus Schepers.

Lees meer:
0 reacties