Cambuur laat dure punten liggen in duel met TOP Oss

Het is SC Cambuur vandaag niet gelukt om te winnen van TOP Oss. De gedoodverfde kampioenskandidaat speelde gelijk in Brabant en laat hiermee alweer punten liggen.

Cambuur kwam in deze wedstrijd dan ook op achterstand. De Friezen verloren Olivier Rommens uit het oog die in de zevende minuut de Brabanders daarmee al op voorsprong zette. De wedstrijd verging met kansen over en weer, waarbij Cambuur het meeste balbezit had. Ragnar Oratmangoen deed wat terug voor de Friezen en bracht Cambuur in de 42ste minuut op een gelijke stand. Een paar minuten later Maakte Robert Mühren de treffer die tot de voorsprong leidde. Dit deed hij vanaf de penaltystip op slag van het rustsignaal.

De Friezen probeerden na de theepauze de voorsprong te bewaren. Oss bleef zichzelf echter stug in de wedstrijd spelen en forceerde daarmee dan ook de gelijkmaker. In de 59ste maakte Jarni Koorman de 2-2. Het laatste half uur probeerden de Friezen op elke mogelijk manier een treffer te forceren, maar het zat de Friezen niet mee. Na 96 minuten stond er dan ook nog steeds een 2-2 stand op het scorebord.