Narsingh is terug: ''Ik wilde niet in de woestijn spelen''

Narsingh is terug: ''Ik wilde niet in de woestijn spelen''

Furdjel Narsingh is terug bij SC Cambuur. De snelle aanvaller zat lange tijd zonder club, maar gaat nu eindelijk weer voetballen. 

"Ik ben er weer en blij om weer voetballer te zijn." Narsingh was ruim een jaar clubloos. "Nadat ik vertrok bij Cambuur had ik volgens mijn zaakwaarnemer wat keuzes in het buitenland. Maar uiteindelijk werden we het niet eens. Ik wilde wel naar een mooi voetballand", vertelt hij in gesprek met Omroep Friesland.

"Ik wilde niet in de woestijn spelen. Paar dingen afgewezen en op een gegeven moment gaat de tijd verder en blijft er niet veel meer over. Ik had wel wat opties, maar zag mezelf niet met mijn gezin overal naartoe verhuizen. Het gevoel is nu goed en ik ben blij weer voetballer te zijn."

Uiteindelijk besloot Narinsgh terug te keren. "Ik had lang genoeg gewacht en Cambuur wilde me nog steeds een kans geven. Er was nog altijd heel veel vertrouwen. Het gevoel is hier altijd goed geweest en vandaar dat ik heb besloten terug te keren.” En mogelijk begint het vrijdag ook weer op het veld. De buitenspeler zit namelijk bij de selectie. “En ik ben fit genoeg om in te vallen.”

Lees ook:
Reacties ›