Dijkhuizen wil Oss verslaan: ''Samen met de Twaalfde Man door die muur breken''

Dijkhuizen wil Oss verslaan: ''Samen met de Twaalfde Man door die muur breken''

SC Cambuur zit in een slechte fase. De Leeuwarders wisten twee weken geleden niet te winnen van RKC en vorig week werd er zelfs verloren van FC Emmen. Marinus Dijkhuizen baalt van de resultaten.

"We hebben daar een slechte beurt gemaakt, dat is duidelijk en moet snel beter. Na een hele goede week is het teleurstellend dat je niet van RKC en Emmen wint. Het wordt vooral ook hoog tijd dat we morgen thuis winnen, dat verdienen de supporters hier ook", vertelt de trainer op de officiële website van Cambuur.

Morgen is FC Oss de tegenstander. "Ze hebben met uitzondering van het duel tegen de Eagles niet slecht gespeeld. In uitwedstrijden spelen ze vaak met vijf man achterop en de kans is groot dat ze dat morgen hier in Leeuwarden ook weer gaan doen. Het is aan ons om daar een antwoord op te verzinnen en samen met de Twaalfde Man door die muur te breken”, vervolgt Dijkhuizen over de tegenstander

Dijkhuizen heeft mede door de goede trainingsweek vertrouwen in een goed resultaat. “Je zou kunnen zeggen dat we een vervelend goede week hebben gehad. Je houdt natuurlijk een slecht gevoel over aan die wedstrijd in Emmen, maar we hebben wel goed en intensief getraind. De toon was iets scherper en we hebben ook wat andere oefenvormen gedaan.”

 

Lees ook:
Reacties ›