Mathieu dankt supporters: ''Hoogste tijd dat we dat gaan belonen''

Mathieu dankt supporters: ''Hoogste tijd dat we dat gaan belonen''

SC Cambuur neemt het vrijdagavond op tegen FC Oss. Een speciaal duel voor Justin Mathieu die vorig seizoen nog bij de club uit Brabant onder contract stond.

"Natuurlijk bijzonder om tegen Oss te spelen. Ik heb daar een goede tijd gehad, nu een stapje hogerop. Maar het is leuk om daar weer veel jongens te zien. Er zijn een aantal spelers waar ik nog dagelijks contact mee heb", vertelt de buitenspeler in gesprek met Omroep Friesland.

"Ik wil gewoon laten zien dat ik toe was aan een stapje hoger en het is aan mij om dat morgen te laten zien. Tot nu toe ben ik over een paar wedstrijden wel tevreden en over een aantal niet. Het is natuurlijk wennen, maar ik kom steeds meer in mijn spel", vervolgt hij.

"We moeten de stap omhoog pakken en laten zien wat je kan. Zij zullen hier gaan verdedigen, dan komen de ruimtes aan de zijkanten. Dat moeten we morgen benutten. Het is belangrijk voor de supporters dat we morgen eindelijk thuis winnen We moeten de supporters belonen."

Mathieu verklaart: "Ze zijn er elke week met zeven duizend man en staan ook steeds achter ons. Het is de hoogste tijd dat we dat gaan belonen. Vorige week was het ook niet best dus we moeten laten zien dat we het wel kunnen."

Lees ook:
Reacties ›