'Drama' bij SC Cambuur: ''Een superaardige collega en een superaardige vent''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
'Drama' bij SC Cambuur: ''Een superaardige collega en een superaardige vent''

Marinus Dijkhuizen werd deze week op straat gezet door SC Cambuur. De oefenmeester werd verantwoordelijk gehouden voor de teleurstellende resultaten. De club uit Leeuwarden heeft dan ook een roerige week achter de rug.

''Naast het sportieve drama, want daar zijn we met z'n allen verantwoordelijk voor, vind ik het persoonlijk heel erg voor Marinus", reageert interim-trainer Sipke Hulshoff. "Een superaardige collega en een superaardige vent. Ik vind dit persoonlijke drama misschien nog vele malen groter dan het sportieve.Maar je loopt lang genoeg mee om te weten dat dit kan gebeuren", erkent de oefenmeester. 

Hulshoff laat weten dat iedereen zich de sportieve crisis moet aantrekken. "Als ik zeg: met z'n allen bedoel ik ook echt met z'n allen", legt hij uit in de Leeuwarder Courant. "Dat heeft niet alleen te maken met de vier die in de trainerskamer zitten. We hebben gezamenlijk een selectie samengesteld en hebben een gezamenlijk doel voor ogen. Die doelstelling tikken we bij lange na niet aan, uitgezonderd in de KNVB-beker", besluit Hulshoff kritisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!