Kansen voor SC Cambuur: ''Er zitten zelfs twee nederlagen met 6-0 in''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Kansen voor SC Cambuur: ''Er zitten zelfs twee nederlagen met 6-0 in''

SC Cambuur neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Telstar, de nummer vier van de Jupiler League. De ereleden Hampie Bakker en Rein de Vries hebben vertrouwen in een goede afloop. 

“SC Cambuur heeft een roerige week achter de rug", beseft Bakker. "Jammer voor Marinus Dijkhuizen, want gezien zijn verleden bij de SC Cambuur is en blijft hij toch één van ons. Telstar doet het in deze competitie goed; na een heel goed begin volgde een kleine terugslag, die echter door de overwinning van afgelopen maandag met 3-2 op het eerste plaats staande NEC weer te niet werd gedaan. Het is aan onze selectie om er voor te zorgen dat dit herstel wordt onderbroken", legt hij uit.

"Telstar staat op de 4e plaats met 26 punten, waarvan 9 punten in uitwedstrijden werden behaald. Het doelsaldo is 31-33, wat mijns inziens wel mogelijkheden biedt", vervolgt Bakker. "Er zitten zelfs 2 nederlagen met 6 – 0 in. Er werd in uitwedstrijden 10 maal gescoord en men kreeg 17 doelpunten tegen. De beide vervangende trainers en de selectie veel succes toe gewenst. Met dezelfde inzet als tegen Fortuna Sittard voorzie ik toch wel resultaat en een uitslag van 2-1", voorspelt hij. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!