VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur in slotfase langs Telstar

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
VIDEO | Samenvatting: SC Cambuur in slotfase langs Telstar

SC Cambuur heeft vrijdag avond in een zinderend duel gewonnen van de nummer vier Telstar. Cambuur had het lastig met de gasten uit Velsen-Zuid, maar wist in de slotfase toch nog over Telstar heen te gaan. Narsingh en Kip waren de doelpuntenmakers voor de Leeuwarders.

Cambuur ging als de brandweer uit de startblokken. Zeker Kallon was een plaag voor de ploeg uit Velsen Zuid. Dat vond Telstar-trainer Anthony Correia ook. Hij zette zijn team een ietsje anders en dat  resulteerde in een paar prima kansen, maar Cummins pakte alles.

Toen in de eerste minuten na de pauze Martijn Barto een voorzet van Kallon net over kopte was het in de tegenstoot raak. Hamdaoui rondde een aanval keurig af: 0-1. Cambuur zakte wat in, Telstar kreeg de kans op meer, maar scoorde niet.

Toen Narsingh dat wel deed ging het stadion achter de thuisploeg staan. De penalty leek een optelsom van eerder niet gegeven strafschoppen, terwijl het publiek en de spelers wel overtuigd waren van de juistheid van dit middel. Nadat Jordy van Deelen gevloerd werd kwam de bal nu wél op de stip. Telstar-trainer Correia wilde dat moment nog weleens terugzien. Hij had de indruk dat het rumoer op de tribune werd beloond. Deze werd wel beloont, door invaller Kip.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!