Beloften Cambuur winnen ruim in oefenwedstrijd van VV Grijpskerk

Jong Cambuur speelde vanavond een oefenwedstrijd tegen VV Grijpskerk. De beloften van de Leeuwarders wisten met 5-1 te winnen van de club uit Groningen.

In de wedstrijd tegen VV Grijpskerk begonnen testspelers Van den Berg, Baggio en De Jager in de basis. Cambuur kwam erg goed uit de start blokken en ging met een 4-1 stand de rust in. Doelpuntenmakers waren Oege-Sietse van Lingen, Safouan Ahidar & Ruben de Jager. In de tweede helft werd er nog eenmaal gescoord. Wederom was het De Jager die hiermee een hattrick maakte.

Opstelling Jong Cambuur: Bijdevier, Toure, Ahidar, Den Hoedt, Van Lingen, Van Slimming, Bangura, Akhamrane, Van den Berg, Baggio, De Jager.

EINDE WEDSTRIJD! Een derde doelpunt van De Jager maakt een 5-1 overwinning van Jong #Cambuur op VV Grijpskerk. #beloften