Jong Cambuur wint oefenwedstrijd van Jong Groningen

Jong Cambuur oefende dinsdagmiddag tegen Jong Groningen. De ploeg van Dennis van der Ree wist de wedstrijd in Leeuwarden met 2-1 te winnen. Een prima resultaat tegen een tegenstander die normaal gesproken iets hoger wordt ingeschat.

In de eerste helft gebeurde er aan beide kanten weinig. Jong Cambuur nam brutaal het initiatief en kreeg ook enkele kleine mogelijkheden. Jong Groningen kon daar niet meer dan wat afstandschoten tegenover zetten. Het was Jong Cambuur dat kort voor rust op voorsprong kwam door een doelpunt van Kevin van Kippersluis. In de tweede helft golfde het spel op en neer waarbij beide ploegen een keer wisten te scoren. Daardoor eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor Jong Cambuur. Het tweede doelpunt van de ploeg uit Leeuwarden werd gescoord door Safouane Ahidar.