Jong Cambuur wint van FC Twente en heeft eerste punten binnen

De beloften van Cambuur speelde vandaag haar derde competitiewedstrijd. Na twee nederlagen werd er vandaag voor het eerst gewonnen van Jong FC Twente.

Het werd 2-1 in het voordeel van de Leeuwarders. In de eerste helft schoot Nigel Robertha Jong Cambuur op een 1-0 voorsprong, wat tevens ook de ruststand was. Na rust verdubbelde Tyrone Conraad de score en bracht Cambuur zo op een 2-0 voorsprong. In de slotfase was het Michaël Maria die nog scoorde namens FC Twente.

Door de overwinning op de Tukkers stijgt Cambuur in de competitie. De Leeuwarders staan nu op een gedeelde zevende plek. Volgende week zijn de beloften vrij en op maandag 1 oktober spelen de beloften een uitwedstrijd tegen Jong Heracles Almelo dat twee keer wist te winnen en eenmaal gelijk speelde.

Opstelling Jong Cambuur: Van Deelen, Kallon, Robertha, Bos, Van Koesveld, Boerlage, Conraad, Calor, Baad, Claver, Etten