Jong Cambuur met ruime cijfers lang beloften FC Dordrecht

Jong Cambuur speelde vanavond tegen FC Dordrecht voor de competitie. De mannen van trainer Dennis van der Ree boekte een ruime overwinning. Uiteindelijk werd het 0-5 in het voordeel van Cambuur.

De beloften van Cambuur begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen al snel op voorsprong. Met rust stond het al 0-2 voor Jong Cambuur door doelpunten van Julian Calor en Alex Bangura. De overwinning kwam nooit in gevaar, want in de tweede helft breide Cambuur de voorsprong alleen nog maar uit. Door twee doelpunten van Achraf Akhamrane en een doelpunt van Oege-Sietse van Lingen werd het uiteindelijk 0-5.

Door de overwinning hebben de beloften van Cambuur nu zes punten uit drie wedstrijden. Daarmee staat Jong Cambuur momenteel op een vierde plaats. Volgende week, op maandag 18 februari nemen de beloften het in eigen huis op tegen Jong Go Ahead Eagles. De wedstrijd begint dan om 18:30 uur.

Opstelling Jong Cambuur: Bos, Mbende, Boerlage, Calor, Guezen, Den Hoedt, Van Lingen, Bangura, Akoy, Vliet, Akhamrane

EINDE WEDSTRIJD! Jong SC #Cambuur haalt uit en wint met 0-5 op bezoek bij Jong FC Dordrecht! Calor, Bangura, Akhamrane (2x) en Van Lingen zijn de doelpuntenmakers. #beloften