Jong Cambuur verliest in absolute slotfase van beloften Go Ahead Eagles

( 0 reacties)
Jong Cambuur verliest in absolute slotfase van beloften Go Ahead Eagles

Jong Cambuur nam het vanavond op tegen de beloften van Go Ahead Eagles. Na twee gewonnen wedstrijden wilde het team van trainer Dennis van der Ree de goede lijn doorzetten. Helaas lukte dat niet en verloor Jong Cambuur met 1-2. 

De beloften van Cambuur begonnen niet goed aan de wedstrijd en keken binnen 20 minuten al tegen een 0-1 achterstand aan. Doelpuntenmaker was Givan Werkhoven. Verder gebeurde er weinig in de eerste helft waardoor de ruststand 0-1 was. In de tweede helft probeerde SC Cambuur de rug te rechten en dat lukte. Na een uur spelen kreeg Cambuur een penalty en die werd benut door Daan Boerlage; 1-1. Helaas wisten de beloften dit gelijkspel niet vast te houden en kreeg het in de 90ste minuut een strafschop tegen. Deze werd benut door Bruno Andrade waardoor er met 1-2 werd verloren. 

Door de nederlaag is Cambuur gezakt op de ranglijst en staat het inmiddels op een zesde plaats met zes punten uit twee wedstrijden. De beloften hebben nu twee weken vrij waarna de derby tegen Jong Heerenveen wacht op maandag 11 maart. Eerder dit seizoen verloor Jong Cambuur de derby met 2-4.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!