''Duels goed voor jongens die in aanmerking komen voor het eerste''

( 0 reacties)
''Duels goed voor jongens die in aanmerking komen voor het eerste''

De beloften van SC Cambuur en SC Heerenveen spelen onder hetzelfde motto: zoveel mogelijk speelminuten maken. Beide ploegen plaatsten zich niet voor de kampioenspoule en gisteren stond het onderlinge duel op het programma.

SC Heerenveen won met 2-0 door treffers van Pelle van Amersfoort en Progon Maloku. Bij Heerenveen deden onder anderen Morten Thorsby en Rodney Kongolo mee. Kevin van Kippersluis, Matías Jones en Andrejs Ciganiks waren de bekende namen bij Cambuur.

"Ik denk dat wij iets makkelijker voetbalden", zegt Heerenveen-trainer Michel Jansen na afloop tegenover de Leeuwarder Courant. "Uiteindelijk gaat het erom dat jongens bij de beloften minuten maken, zodat ze klaar zijn voor het eerste elftal. Zoals Ibrahim Dresevic dat de afgelopen weken heeft gedaan. Uiteindelijk willen we weer in die kampioenspoule spelen."

Bij Cambuur heerst dezelfde gedachte. "Deze duels zijn goed voor jongens die in aanmerking komen voor het eerste elftal", vult trainer Dennis van der Ree aan. "Ze maken op deze manier toch hun wedstrijdminuten", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!