Jong Cambuur verliest van beloften VVV/Helmond Sport

( 0 reacties)
Jong Cambuur verliest van beloften VVV/Helmond Sport

Jong Cambuur nam het vanavond op tegen de beloften van VVV/Helmond Sport. De ploeg van trainer Dennis van der Ree verloor met 3-1.

In de eerste helft was het niet best aan de kant van Cambuur. De ploeg keek met rust tegen een 1-0 achterstand aan en daar moest in de tweede helft verandering in komen. Toch was het Jong VVV/Helmond dat kort na rust de 2-0 maakte, maar Jong Cambuur vocht zich terug. In de 70ste minuut maakte Jong Cambuur de aansluitingstreffer via Stanley Akoy en ging het op zoek naar meer. In de blessuretijd kreeg het echter de deksel op de neus, waardoor het met 3-1 verloor.

Door de nederlaag neemt Jong VVV/Helmond sport de zevende plaats over van de beloften van Cambuur en zakt het team van Van der Ree naar de achtste plaats. Voor volgende week staat er geen wedstrijd voor Jong Cambuur op het programma. Vervolgens nemen de beloften het op maandag 29 april op tegen Jong De Graafschap.

Opstelling Jong Cambuur: Hoekstra, Den Hoedt, Van den Berg, Vliet, Guezen, Van Slimming, Metz, Akoy, Calor, Akhamrane, De Windt

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›