'Er zijn misschien wel negen ploegen die elkaar kunnen slachten''

Marinus Dijkhuizen denkt niet dat Excelsior op dit moment één van de favorieten is voor promotie naar de Eredivisie. Volgens de trainer van de Rotterdammers zijn SC Cambuur en De Graafschap op dit moment verder.

"Vorig jaar waren we favoriet. En terecht, want als je uit de Eredivisie degradeert wordt dat etiket opgeplakt. Maar dit jaar is het een andere situatie, met De Graafschap en Cambuur die het vorig jaar uitstekend hebben gedaan", aldus Dijkhuizen in gesprek met RTV Rijnmond.

Dijkhuizen jaagt met de Kralingers op promotie naar de Eredivisie. "Wij hebben altijd de ambitie om te promoveren. Maar het moet iets anders gaan dan vorig jaar. Er zijn misschien wel negen ploegen die elkaar kunnen slachten", vervolgt Dijkhuizen. "Maar wij willen sowieso minimaal de play-offs halen."

"Ik heb het gevoel dat een stuk stabieler zijn geworden door alle trainingen. Ze zijn zeer gedisciplineerd in dingen die ik aanreik. Het is een hele frisse ploeg om dingen op te pakken", zo sluit de oefenmeester af.

Lees meer:
0 reacties