FOX Sports zendt Keuken Kampioen Divisie op vrijdag en maandag live uit

De Keuken Kampioen Divisie is vanaf komend seizoen op vrijdagavond en maandagavond live te zien op het open kanaal van FOX Sports. Dit heeft de televisiezender woensdag bekend gemaakt.

Op vrijdagavond is er een schakelkanaal tussen de wedstrijden gratis op het open kanaal van FOX te zien. Op maandagavond wordt er een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie live uitgezonden. Het open kanaal van FOX is voor iedereen op kanaal 11 (o.a. Ziggo, Canal Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (o.a. KPN) te ontvangen.

Verder zijn alle samenvattingen te zien op het open kanaal van de betaalzender. FOX Sports heeft de uitzendrechten overgenomen van Veronica, waar vorig seizoen de samenvattingen te zien waren. Op de betaalkanalen van FOX Sports zijn op vrijdag twee wedstrijden rechtstreeks te zien. Daarnaast wordt op maandag één wedstrijd live uitgezonden op het betaalkanaal.

De wedstrijden van #Cambuur zijn iedere vrijdag voortaan op het open kanaal van FOX in een schakelprogramma. Ook is er iedere maandag 1 live wedstrijd te zien! pic.twitter.com/o39Hr2ouzv

— Jelmer Wijnstra (@JelmerWijnstra) July 18, 2018
Lees meer:
0 reacties