Zorgen bij Cambuur-supporters: ''De voorhoede heeft geen stootkracht''

Vrijdag begint het seizoen voor Cambuur Leeuwarden en de verwachtingen lijken niet al te hoog. Waar in voorgaande jaren vaak over een kampioenschap wordt gesproken lijkt dat op dit moment niet aan de orde. Het Friesch Dagblad peilde de stemming onder de supporters.

"Ik heb alleen de tweede helft gezien van het duel met Jong Ajax en daar zag ik een degelijke achterhoede, maar een stuntelig middenveld met heel veel balverlies en verkeerde keuzes", zegt Harm de Roo uit Leeuwarden. "De tegengoal kwam door knullig balverlies op het middenveld. De voorhoede heeft geen stootkracht. Ik maak me zorgen."

Freddy de Haan uit Burgum is eveneens niet overtuigd. "Beide spitsen zijn geblesseerd, dus daar ligt al uitdaging. We missen scorend vermogen. Zonder scorend vermogen is het weer vechten om bij de eerste twaalf te eindigen. En dan met geluk, door hoger geëindigde beloftenteams die niet nacompetitie mogen spelen, toch nog mee kunnen doen aan de nacompetitie", aldus De Haan.

Jacob van der Meer weet wel hoe Cambuur moet gaan spelen. "Misschien met zakelijk voetbal zoals zaterdag tegen Jong Ajax, valt er wat te bereiken het komende seizoen."

Lees meer:
0 reacties