Opmerkelijk: MVV-fans mochten niet juichen bij SC Cambuur

0
Opmerkelijk: MVV-fans mochten niet juichen bij SC Cambuur

SC Cambuur wist afgelopen vrijdag met 2-1 te winnen van MVV Maastricht. Geen fijne wedstrijd dus voor de meegekomen fans uit Maastricht, die nu aangeven dat ze tijdens de wedstrijd absoluut niet mochten juichen voor hun club.

Cambuur had op donderdagavond besloten de uitsupporters niet toe te laten in het uitvak, maar een plekje op de hoofdtribune te geven. Dit schrijft een MVV-fan erover op de website In de Hekken. "We zouden kaarten voor de hoofdtribune krijgen waar we dan de wedstrijd zouden kunnen volgen. De auto en het busje zouden gewoon op het parkeerterrein voor het stadion geparkeerd worden, prima dus."

Dit liep alleen helemaal anders, want Cambuur leek geen rekening te hebben gehouden met de komst van de MVV-fans. "Uiteindelijk werden we drie straten verderop een woonwijk in gedirigeerd door een politieagent op motor. We werden gesommeerd om alle MVV-spullen (sjaals, caps en zelfs handschoenen) alsmede alles wat rood-wit van kleur was in het busje achter te laten. Het zou niet veilig zijn om met deze spullen naar het stadion te lopen of om zo op de tribune plaats te nemen."

Eenmaal op de tribune was er nog een probleem. "Nadat we eindelijk onze entreetickets hadden ontvangen en op de hoofdtribune ergens in een hoek werden geplaatst, kwam er iemand van MVV ons vertellen dat we niet mochten juichen, klappen of opstaan. Het ontbrak er nog maar aan dat we gevraagd zouden worden om voor Cambuur te juichen", besluit deze MVV-fan zijn bericht.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›