''De sfeer, het gevoel.. Ik ben gewoon verkocht''

0
''De sfeer, het gevoel.. Ik ben gewoon verkocht''

Nu er door de Corona-maatregelen nauwelijks supporters welkom zijn bij een wedstrijd, zet SC Cambuur haar eigen supporters in het zonnetje middels een video. In het item 'Ik bin der altied' staat vandaag de 47-jarige Dirk Smit centraal.

''In september 2012 ben ik hier gekomen bij een wedstrijd tegen Sparta'', begint Smit tegenover Cambuur TV. ''In de eerste helft stonden we met 2-0 achter en dacht ik 'Verdomme, kom ik weer eens en verliezen ze'. Maar de tweede helft kwam het goed en wonnen we met 3-2. Eigenlijk ben ik dus wel een laatbloeier.''

''De sfeer, het gevoel.. ik ben gewoon verkocht. Het zit in mijn hart'', vervolgt Smit, die in 2012/2013 seizoenkaarthouder werd en het kampioenschap dus meteen van dichtbij meemaakte. ''Bij Excelsior was ik er helaas niet bij, maar zat ik hier in het stadion op een groot scherm te kijken. Het bier vloeide rijkelijk, net zoals elke vrijdagavond, en toen was het klaar. Kat in het bakkie. Het was een groot feest en het werd een avond om nooit te vergeten'', besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 28 augustus 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›