Foeke Booy zoekt naar nieuwe trainer: ''Zijn jongens die je prikkelen''

( 0 reacties)
Groenste stroom van Nederland
Foeke Booy zoekt naar nieuwe trainer: ''Zijn jongens die je prikkelen''

Foeke Booy is druk opzoek naar een nieuwe trainer en heeft daar een bepaalde profielschets bij. Daar hoort niet bij dat het een trainer met een Cambuur-verleden móét zijn.

"Ik vind niet dat het per definitie iemand moet zijn die een verleden heeft bij Cambuur, dat is niet een absolute must. Kwaliteit gaat boven dat. Maar we hopen wel met een bepaalde ervaring te hebben, maar we hebben ook jonge dynamische jongens voorbij zien komen", vertelt Booy in gesprek met FOX Sports.

"Dat zijn ook wel jongens die je prikkelen. Dat zijn afwegingen die we moeten maken, in ieder geval wel zodanig dat het ons verder brengt. Sipke (Hulshoff, red.) staat nu interim voor de groep en meer is het niet. Dat hebben we ook zo besproken.

Hulshoff wil graag snel weer assistent-trainer zijn. "Nadat Marinus is vertrokken is aan mij gevraagd om te kijken naar een nieuwe coach. Sipke heeft ons ook verteld dat hij heel graag zo snel mogelijk weer naar zijn oude positie wil waar hij zich uitstekend in voelt. Hij wil weer terug in zijn kracht."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!