Cambuur informeert en wil middenvelder terughalen naar Leeuwarden'

Erik Bakker kwam in 2011 over van FC Zwolle waarna hij tot 2017 bij Cambuur voetbalde. In de zomer van 2017 verruilde hij Cambuur voor PEC Zwolle, maar Cambuur probeert de middenvelder weer terug te halen.

Volgens de laatste roddels op Twitter zou Cambuur interesse hebben om Bakker te huren van PEC Zwolle. ''SC Cambuur heeft bij PEC Zwolle aangeklopt om Erik Bakker te huren. De middenvelder zou niet onwelwillend staan tegenover een terugkeer naar de club uit Leeuwarden'', schrijft ForzaPECZwolle, dat al het laatste nieuws over PEC Zwolle verzamelt.

Bakker speelde ruim 150 wedstrijden in Leeuwarden waarin hij 39 keer tot scoren kwam. In het seizoen 2012/2013 werd hij met Cambuur kampioen van de Eerste Divisie nadat er in de beslissende wedstrijd werd gewonnen van Excelsior. Bakker scoorde tijdens deze wedstrijd die eindigde in 2-0 voor Cambuur.

SC Cambuur heeft bij PEC Zwolle aangeklopt om Erik Bakker te huren. De middenvelder zou niet onwelwillend staan tegenover een terugkeer naar de club uit Leeuwarden.

— ForzaPECZwolle (@ForzaPECZwolle) July 9, 2018
Lees meer:
0 reacties