''Het zou voor beide partijen beter zijn als hij ergens anders gaat spelen''

''Het zou voor beide partijen beter zijn als hij ergens anders gaat spelen''

Voor Martijn van der Laan zit zijn langste tijd bij FC Groningen erop. De oud-speler van SC Cambuur mag vertrekken bij de Eredivisie-club.

Van der Laan maakt al langere tijd deel uit van het tweede elftal van FC Groningen en komt niet in aanmerking voor speelminuten in het eerste elftal van trainer Ernst Faber. "Het zou voor beide partijen beter zijn als hij ergens anders gaat spelen", laat algemeen directeur Hans Nijland weten in Voetbal International.

Van der Laan doorliep de jeugdopleiding van FC Groningen en vertrok in 2008 naar BV Veendam, dat de 28-jarige verdediger in januari 2011 verhuurde aan SC Cambuur. Na een half jaar werd Van der Laan definitief overgenomen door de Leeuwarders. De verdediger keerde in 2014 terug naar FC Groningen, dat hem in het seizoen 2014/2015 nog een jaar verhuurde aan SC Cambuur.

Lees ook:
Reacties ›


  • 19 Jul 2017 om 21:54
    kan wel terug komen, kan hij links centraal in verdediging. kan Schilder de positie Bakker invullen hebben we in ieder geval meer ervaring op t middenveld, kan ie daar de jonkies bij coachen.