Oosterwijk wees Cambuur af: ''Wilde blijven vechten voor mijn kans''

( 0 reacties)
Oosterwijk wees Cambuur af: ''Wilde blijven vechten voor mijn kans''

SC Cambuur probeerde afgelopen seizoen om Jari Oosterwijk naar Leeuwarden te halen, maar dat zag de aanvaller zelf niet zitten. Inmiddels is hij belangrijk bij FC Twente.

De aanvaller werd vorig seizoen uit de selectie gezet omdat Gertjan Verbeek hem niet nodig had. De trainer vond dat Oosterwijk de juiste motivatie miste en daarom was hij niet meer welkom bij het eerste elftal. De spits stond in de belangstelling van SC Cambuur, maar daar wilde hij niet heen. ''Ik zat niet goed in mijn vel en had er geen vertrouwen in dat een nieuwe omgeving goed voor me zou zijn. Bovendien wilde ik blijven vechten voor mijn kans bij FC Twente'', vertelt hij aan De Stentor.

Die kans kreeg hij in de voorbereiding en die greep hij. ''In de voorbereiding werd gekozen voor een 4-4-2-systeem en ik was steeds een van de twee aanvallers. Toen besefte ik dat er weer kansen voor mij lagen'', vertelt de voetballer die dit seizoen al meer dan twintig competitieduels speelde. ''Dat is meer dan menigeen op voorhand dacht, denk ik. Ik ben tevreden over mijn prestaties, maar het seizoen is pas geslaagd als we kampioen worden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 9 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›