Zwitserse spits op proef bij SC Cambuur: "Dat zou een mooie club zijn''

Zwitserse spits op proef bij SC Cambuur: "Dat zou een mooie club zijn''

Karim Rossi komt op proef bij SC Cambuur. De spits was de afgelopen drie weken op proef bij Willem II, maar de club kwam niet tot een akkoord met de Zwitser.

De zaakwaarnemer van Rossi meldt dat tegenover VoetbalPrimeur. "Karim heeft het laatst voorstel van Willem ll niet geaccepteerd", aldus Tavares de Barros."Het is jammer dat Willem ll hem niet heeft vastgelegd. Wij hadden dat eerlijk gezegd ook niet verwacht. Het gevoel was lang goed vanuit beide kanten en we leken er met elkaar uit te komen. Maar het hoort ook bij voetbal dat je er soms niet met elkaar uitkomt of dat de club andere opties wil openhouden."

Rossi gaat vanaf donderdag meetrainen met de Friese club. Er is al wel genoeg interesse in de spits. Twee Eredivisie-clubs, twee Jupiler League-clubs en twee buitenlandse clubs hebben hem al op de radar. De Barros: "Karim voelt zich goed in Nederland, dus hij wil graag blijven. Uiteraard gaat de voorkeur van Karim uit naar spelen in de Eredivisie, maar Cambuur zou ook een mooie club zijn. De komende dagen zullen uitwijzen of Karim bij Cambuur tekent."

Lees ook:
Reacties ›