Teleurstellingen voor Van den Belt: ''Dat maak ik bijna dagelijks mee''

Teleurstellingen voor Van den Belt: ''Dat maak ik bijna dagelijks mee''

SC Cambuur zal de transfermarkt nog op gaan, zeker voor een vervanger van Stefano Lilipaly. Aan technisch directeur Gerald van den Belt de taak om een waardige vervanger te zoeken. Hij ziet de markt ieder jaar veranderen. 

"De markt is elk jaar anders. Soms komen in augustus nog veel spelers op markt, maar ik vind dat nu tegenvallen. Veel spelers zijn op Cyprus en Griekenland beland. Spelers van wie ik denk: die hadden voor ons interessant kunnen zijn. En de clubs die beloftenteams in de eerste divisie hebben, willen hun talenten nu binnenboord houden", aldus Van den Belt in de Leeuwarder Courant

Ook de geografische ligging van de stad Leeuwarden helpt niet mee. "Leeuwarden ligt een eind weg. Als een speler naar Telstar kan of naar Cambuur willen ze hier wel veel meer verdienen. Ze willen een huis en een auto en 15.000 euro meer verdienen. Dan moet je 40.000 euro op jaarbasis meer betalen willen ze komen. Dat maak ik bijna dagelijks mee. Wij zeuren er niet over, maar het beeld dat mensen daarover hebben is soms wel wat vertroebeld." 

Lees ook:
Reacties ›