De Jong erkent: ''We willen hem er graag bij hebben''

0
De Jong erkent: ''We willen hem er graag bij hebben''

Henk de Jong is tot dusver tevreden over het verloop van het trainingskamp op Ameland. De SC Cambuur-coach legt de komende dagen veel nadruk op het sociale aspect.

"Het is belangrijk dat je naar elkaar toegroeit", zegt De Jong in gesprek met LEO Middelsé. "We hebben het al gehad over de regels en manier van trainen. Als je regels hebt, kun je elkaar ook aanspreken op dingen die we niet goed doen. Je hebt veel tijd en rust tijdens een trainingskamp, dat is lekker."

Ook buiten het trainingsveld is SC Cambuur druk bezig. De Leeuwarders willen zich versterken met Jarchinio Antonia. "Dat is wel een speler die we er heel graag bij willen hebben", erkent De Jong. "Hij zit echter op Cyprus en heeft daar nog een contract. Op dit moment is zijn komst niet aan de orde, het is niet mogelijk. Het is wel een jongen die bij ons past. Een snelle vleugelspeler met een goede voorzet."

Naast Antonia wil SC Cambuur ook Erik Schouten vastleggen. De ervaren verdediger traint al anderhalve week mee bij de Leeuwarders. "We willen hem graag erbij halen. Het is een uitstekende speler met veel verstand. Hij is wat ouder en brengt schwung in de groep. Dat komt wel goed denk ik."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 maart 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›